Vi går på bio

Skönheten och Odjuret

I lördags åkte jag, Agnes och Saga till Västerås för att gå på bio. Vi såg Skönheten och Odjuret. Så jag har längtat till att få se denna film! Som tur är levde den upp till mina förväntningar, den var verkligen så bra och fint gjord.

Det var en bra blandning av gamla och nya bitar av berättelsen. Det fanns mycket som var samma som den tecknade filmen. Man fick samma känsla som av den fina berättelsen vi kommer ihåg men de hade också lagt till nya saker som bara gav berättelsen flera lager och mer djup.

Jag rekommenderar verkligen att gå och se denna film. Det här är en film som passar alla, perfekt att kolla på med både familj och vänner. Även fast vi är i olika åldrar jag och mina systrar så älskade vi alla filmen. Vi hade en jättetrevlig dag. Även min storebror gick och såg den tillsammans med sin flickvän och de gillade också filmen. De vågade i alla fall inte säga något annat till mig. Idag ska jag försöka hitta någon som inte sett den så jag kanske kan gå och se den en gång till, haha!

Kram på er! / Tova

Gillar

Kommentarer