Vårtrender jag gillar

Hej fina ni, idag tänkte jag visa några av mina favorit vårtrender just nu. Lite klädesplagg, lite accessoarer och annat. Jag är otroligt exalterad för sommaren nu, jag älskar sommar och vår mode! Älskar tunna kläder och fina lätta byxor. Jag har tidigare inte riktigt gillat att ha på mig klänning och kjol för jag har inte direkt tänkt att det vart "min stil" men nu har mina ögon verkligen öppnats för tunna, flowy klänningar och kjolar. Så fint att lagra klänningar med andra klädesplagg, tex. stickad tröja och jacka. Passar perfekt till svensk sommar när man inte riktigt kan lita på att värmen är en garanti.

Kitten heels

Kitten Heels är den första trenden jag tänkte berätta lite om. Det här är en trend jag har sett börja komma tillbaka och otroligt många stora märken har nya designer på sånna här Kitten Heels sandaler. Vet inte riktigt vad det heter på svenska men det är i alla fall som en sandal med tunna band och även en smal väldigt kort klack. Tycker sånna här är så fina och lätta till sommaren. Jag tycker verkligen att dom passar till allt så fint till jeans men även till klänning.

Kostym kläder

Att som ser ut som en kostym är väldigt "inne" just nu och det är verkligen en trend som jag gillar. Tycker det är så fint men matchande kostym byxor och kavaj, speciellt i typ beige och linne tyg, så fint!! Älskar även när man har kavaj och matchande shorts eller typ kjol. Tycker verkligen att det är så fint men väldigt svårt att hitta på nätet? Vill verkligen ha ett set som ser ut att komma från 80- talet och jag antar att det kommer jag bara hitta bland mormors gamla kläder eller på second hand. Men om ni har hittat det någonstans så får ni gärna kommentera vart hahah!

Clips och håraccessoarer

Sista trenden jag tänkte ta upp är håraccessoarer, speciellt clips (vet inte riktigt vad man skulle kalla det på svenska? hårspännen?) är väldigt inne just nu. Jag gillar att ha håret utsläppt men jag lovar att jag kan inte gå mer än 10 minuter med utsläppt hår utan att sätta upp det för att det hamnar i ögonen! Därför är fina hårspännen och hårband perfekt. Tycker det är så fint när man har en lite mer "edgy" outfit att blanda det med typ ett hårband. Så fint till sommaren också! Mina favorit håraccessoarer är när dom är så minimalistiska som dom kan i grunden men som sen har blivit upp piffade med tex. som på bilderna, pärlor.

Tack så mycket för att ni läst detta inlägg så hörs vi snart igen!

Puss, Agnes

Gillar

Kommentarer