Utmanat mig själv

Hej hej!

Jag fyllde då 18 år i augusti detta året och har inte tagit mitt körkort än. Jag vill ta det innan jag flyttar hemifrån till sommaren för allt med övningskörning och så vidare känns bara lättare att göra hemma. Dock har jag verkligen inte prioriterat körkortet alls och har knappt övningskört något alls på dessa 2 år jag haft på mig. Nu dock, nu kommer tiden då jag bestämt mig för att utmana mig själv och verkligen försöka ta tag i mitt körkort och få det!

För några veckor sedan gick jag och mamma in på körskolan och skrev in mig på riktigt. Jag har redan varit där tidigare och tagit mitt moped körkort men nu la vi upp en plan över körlektioner, bokade uppkörning, teoriprovet och så fick jag köpa lite böcker som jag kommer behöva och så vidare. Min uppkörning är redan i mitten av januari så jag hoppas jag känner mig redo tills dess! Jag har dock kört mopedbil nu i ungefär 3 år, så jag har kunnat ta stor nytta av det nu när det är dags för riktiga körkortet.

Nu är det bara för mig att börja läsa teorin, jag hoppas att jag kommer känna igen en del av den från då jag pluggade till att ta mopedkortet. Sen ska jag fortsätta ta körlektioner, jag har haft en hittills vilket. Även övningsköra lite hemma om jag har möjlighet till det. Kommer dock göra det mesta av mitt körande på körskolan då jag inte har någon att övningsköra med här hemma särskilt ofta.

Jag är i alla fall så glad att äntligen vara igång och mer aktivt försöka ta mitt körkort! Det kommer bli en utmaning, men det kommer jag säkert klara. Ni får önska mig lycka till!

Puss o kram!

Tova

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

nadinefritz
nadinefritz,
Du kommer att klara det<3
nouw.com/nadinefritz
4systrar
4systrar,
Åh men tack, det hoppas jag verkligen!<3 - Tova
nouw.com/4systrar