Uppdatering

Hej alla! Nu har vi varit här hemma i Sverige i typ en vecka och vi ska redan iväg igen. Här får man ingen paus men sjävklart klagar jag inte för det ska bli så kul! Vi har länge tänkt att vi ska försöka få in en liten semester med min mammas sida av familjen och som vi har letad efter ett datum. Varje helg var det någonting och alla jobbar så det ända datumet vi kunde få ihop blev nu i helgen så det fick det bli. Vi åker nämligen på Torsdag till Åland! Ska bli så kul och mysigt att vara med familjen, har faktiskt aldrig vart på Åland så det ska också bli kul att se. Vi ska åka med färga dit och sen bo på hotel i 3 nätter, frågan är bara vad ska man ska ha på sig? Vad ska man ens packa? Nu med detta väder blir det så oklart för det kan antingen bli 23 grader och då är det för varmt för jeans men det kan ju lika gärna bli 14 grader och då måste man ha jeans? Har inte ens bärjat tänka på vad jag ska packa och jag måste packa klart imorgon men jaja.

Annars har jag inte så mycket för mig, har vart med mina saknade kompisar och bara hängt här hemma. I söndags gick jag och mina 3 bästa kompisar på en liten spontan bio, vi borde dock ha kollat upp lite mer noga om vad filmen hade handlat om. Vi kollade på filmen " Midsommar" en skräckfilm skulle det visst va men det skulle jag nog inte kalla den. Men det var absolut den konstigaste filmen jag någonsin sätt. Men det gjorde inte så mycket, fortfarande mysigt med bio och självklart blev det bio popcorn.

Har försökt städa min garederob i flera dagar för den har vart i absolut kaos, kunde inte hitta någonting och bara kastade in allt. Ville dock inte lägga in mina nya kläder som jag köpt i kaoset så somsagt bestämde jag mig för att rensa lite. Den lilla detaljen dock är att jag är lite för lat och urtråkad för att göra klart det:/ men snart är jag klar och det är ju bra!

Känns som om det här blev ett väldigt konstigt inlägg med massor av olika ämnen men jag lovar att lägga ut ett lite längre imorgon! Tror jag vill skrivan något om inredning eller klädstill, kanske sommarinspirations bilder? Kanske lite tråkigt med sommarinspirations bilder i den här kylan:/ Vad tycker ni?

Kram, Agnes

  • Agnes

Gillar

Kommentarer