Trender jag gärna hoppar på

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni, idag tänkte jag visa lite "trend" favoriter. Tycker inte riktigt att saker måste vara trendigt för att vara snyggt. Så länge man själv tycker om det, och känner sig trygg i sitt eget skinn, kan man ha på sig vad man vill. Men tänkt visa lite om vad jag gillar med höstmodet.

Rutigt

Rutigt har under en lite längre period vart väldigt inne, men jag känner att nu till hösten 2019 är verkligen rutigt på topp. Jag ser dagligen nya trender med rutigt och jag hoppar gärna på. Jag älskar rutigt och har typ alltid älskat rutigt, pårigtigt så snyggt. Och hitta något mer höstig?Tror inte det! Låter kanske konstigt men jag tycker typ att det är mysigt med rutigt? Ja, mysigt, jag kopplar det typ med hösten och vintern, rutiga filtar och stora koppar med varmt te eller kaffe framför brasan. Älskar det!!

Jag tycker att hemsidan Na-kd eller naked som vissa säger har väldigt fina rutiga klädesplagg och alla plagg ni ser här nere är alla där ifrån!

Kedjor och matchande smycken

Jag är absolut helt besatt av smycken. Accessoarer gör ju hela ens outfit, om du inte hoppat på det är tåget än då vet jag inte vad. Jag älskar, jag säger det igen, ääälskar, att lagra och dubbla smycken på varann. Speciellt halsband. Det som är väldigt inne just nu är att både matcha halsband, armband och även örhängen i samma. Så snyggt! Även kedjor, typ tunna kedjehalsband tillsammans med armband.

1.Min bild med trasliga halsband hehe, men dom är från gina tricot och köpte dom för ett tag sen men borde finnas kvar <3 2. ring-and-bracelets-chain-set-gold

Chunky stickat

Stickat, stickat och ännu mer stickat. Asså utan stickade tröjor, är det ens höst? Känns som om stickade tröjor måste man ha när hösten kommer. I år speciellt chunky stickade tröjor, vet inte riktigt hur chunky skulle beskrivas på svenska men typ tjocka, pösiga tröjor. Så snyggt men också maximal mysfaktor.

Spetts linnen

Spetts linnen, eller bättre sagt linnen med spetts kant är riktigt populärt just nu. Hittade det här svarta på gina tricot och vart faktiskt riktigt sugen på att köpa det men jag gjorde faktiskt inte det. Dock så börjar jag ångra mig lite.. Kanske får gå tillbaka för att köpa det. Så snyggt bara som det är, men även med typ en t-shirt eller en turtleneck under!

1. hittade den inte online men den är ifrån Gina Tricot

Sist men inte minst....

Höst färgerna

Att ha på sig höstens färger under hösten är väll ändå ett måste, eller hur? Orange och koppar är en av dom snyggaste färgerna man kan ha på hösten, enligt mig! Så fint att matcha till ljusa jeans också!! Drömmigt.

1. hittade tyvärr inte heller den här online men den är självklart också från Gina Tricot 2. tee-797407017

Jag hoppas ni gillade att läsa detta inlägg!

Puss & Kram,

Agnes

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Håller så med dig - man har ju det man tycker är snyggt. Men en trend kan ju också vara snygg, ibland 😊. Älskar för övrigt jeansen!
nouw.com/marietheresel
4systrar
4systrar,
Jaa! Eller hur, så fina jeans! ha en bra dag<3
nouw.com/4systrar
Skotten,
Älskar också rutigt, väldigt snyggt nu till hösten!