Sverige -> Kroatien

Hej alla! Nu är vi äntligen i Kroatien och oj oj oj vad skönt det är! Att bara kunna sola och ta det lugnt! Nu ska vi vara på ett sol och bad ställe i ett tag och sen ska vi bo i en lägenhet i staden Split på slutet för att shoppa och annat. Ska bli så skönt att bara kunna ta det lugnt efter allt stress inför studenten! Resan till flygplatsen gick i alla fall jättebra, vi fick skjuts av en familjevän.

När vi väl va på flygplatsen var det lugnt och vi åt lite matsäck och gick på toa. Tillslut gick vi genom säkerhetskontrollen och som dom flesta vet när man har barn så är det alltid lite av ett stress moment! Det är väska hit, väska dit, elektronik upp och sen är det alltid någon som blir stoppad! Men allt gick bra och flyget lyftes i tid.

Jag spenderade flygresan genom att lyssna på en ljudbok som jag just laddat ner, det är boken ”After” som just har blivit en film. Jag har inte sätt filmen än och tänkte det skulle bli kul att lyssna på boken först! Den är ganska bra men har inte riktigt kommit in i den än:) Jag satt bredvid Felix och det var så mysigt, han spelade på paddan och åt godis. Vi läste även en Bamse tidning som Felix gillar så mycket!

Och tillslut var vi framme i Kroatien. Vi var framme vid 9, halv 10 tiden och det var 26 grader ute! Så skönt!

Imorgon får ni se lite bilder på hur det ser ut här!

Kram, Agnes

Gillar

Kommentarer

molia
molia,
Så bra blogg! Vi skulle bli jätte glad om du läste våran
nouw.com/molia
4systrar
4systrar,
Tack så mycket<3 Absolut<3
nouw.com/4systrar
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh men så härligt! Hoppas ni har det toppenbra där 😊
nouw.com/sandrakannasto
4systrar
4systrar,
Såå skönt!! Tack så mycket<3
nouw.com/4systrar