Split dag 7

En liten rättning från senaste blogginlägget så menade jag ju såklart ekologisk marmelad och inte organisk marmelad* har kollat på lite för många engelska serier och youtubers att jag börjar glömma bort vad saker heter på svenska :)

Idag, 7 dagen är i Split, är det en av dom sista dagarna. Imorgon kväll åker vi med planet tillbaka till Sverige och jag har lite blandade tankar om det. På ett sätt vill jag bara sätta mig på det där planet och åka hem. Jag vill träffa mina kompisar som jag saknat så mycket och jag vill bara gosa med mina söta katter. Jag vill får tillbaka min vardag och få lite rutiner. Men på samma sätt vill jag inte komma tillbaka till kylan eller eventuell stress. Det är så skönt att vara här och bara inte göra någonting, men samtidigt blir jag väldigt rastlös av att bara göra ingenting. Åhh jag är så kluven... Meeen, för att komma till det som vi gjorde idag vill jag bara förvarna om att denna dag bestod det mesta av att packa ihop allting som vi rivit ur, allting låg i kaos och när vi lämnade förra stället för en vecka sen brydde vi oss inte om hur vi packa utan vi bara kastade ner sakerna i väskan. Men efter frukost pratade Alice om en sak jag sa för någon vecka sen, vilket va att vi skulle köpa rosa nagellack. Hon har pratat om det där rosa nagellacket rätt mycket så jag tänkte att det är lika bra att bara gå och köpa det. Så jag, mamma och Alice tog oss till affären för att köpa det.

Det ända problemet med denna plan är ju att Alice blir nästan till helt galen av att se rosa gulliga saker, så vi borde vetat innan att om vi inte ville ha en gråtande Alice på golvet skulle ett rosa nagellack inte vara det ända vi köpte. Vi kollade på massor av olika nyanser och märken av rosa nagellack och oj den där lilla flickan är kräsen. Det tog sån tid att hon skulle välja det perfekta, hon valde i alla fall ett ljusrosa och en genomskinligt nagellack att ha över som var rosa glittrigt. Hon hittade även en rosa, katt hårborste som hon bara va tvungen att ha. OCH en rosa katt necessär, märks det att rosa är hennes favoritfärg eller? Och att katter är något av det bästa hon vet?

Efter vi kommit hem från affären var nummer 1 på agendan att måla naglarna. Båda jag och Alice skulle ha vara naglar i denna rosaglittriga färg. Jag måste säga att även fast det är något jag aldrig skulle välja själv så är det lite gulligt, men det gulliga är att vi matchar tillsammans. Efter lite mer packning gick jag och Tova för att köpa ett par skor till Tova och Alice vart så ledsen att hon inte fick följa med så jag lovade henne att vi skulle gå på promenad när jag kom tillbaka. Och som jag lovat, när vi kom tillbaka gick jag och Alice på en promenad<3

Lite senare på kvällen gick vi ut för att käka middag och Alice, som vanligt, beställde in pommes. På dom här urgulliga bilderna ser ni att nästan det ända hon vill få med på bild är hennes rosa naglar hahaha! Så sött<3


Det blev en riktigt Agnes och Alice dag idag och jag hoppas att ni gillade att läsa om det!

Kram, Agnes

* Dom som har läst bloggen under lång tid kanske redan vet men jag är vegetarian så fatta om det skulle vara en organisk marmelad! fy, tror inte ens folk som äter kött skulle äta det! Eller?

Gillar

Kommentarer