Split dag 6

Dag 6 i Split började bra med att jag, mamma, Felix och Alice gick ut för att äta frukost på morgonen. Dom andra var så trötta och låg kvar och sov i lägenheten så vi passade på att ha lite kvalitetstid tillsammans. Ofta blir det så hektiskt när man ska gå ut och äta med så många, vi är 7 i familjen, så det blir så skönt när man går ut i liten grupp. Som nu när vi var 4 stycken. Vi satte oss och åt på ett jättemysigt ställe som hette No stress. Jag och mamma beställde in kaffe och barnen tog färskpressade juicer. Iskaffen som jag tog var jättegod med jag hade missat att det var glass på toppen men det gjorde den nästan bara godare hahah! Maten på stället var bara drömigt god! Wow alltså, jag och mamma delade på en fyra ostar toast och den var bara helt magiskt god. Barnen tog varsin "barn toast" som det hette som serverades med hemmagjord organisk marmelad. Vi var så nöjda med stället och vi kommer nog äta här igen!

Efter frukosten gick vi tillbaka hem till lägenheten för att vecka dom andra, två av syskonen låg fortfarande kvar och sov två timmar senare! Hahah, vissa är tröttare än andra! Efter frukosten bestämde vi oss för att dela upp oss, mamma, Saga och barnen skulle stanna hemma och jag, Tova och Fabian bestämde oss för att ta bussen till det stora shoppingcentret lite utanför staden. Bussresan gick bra och vi såg ett annat shoppingcenter som vi körde förbi men det var visst mindre så vi åkte vidare. När vi kom dit gick Fabian direkt ifrån oss för att handla lite på egenhand och jag och Tova letade efter klädbutiker. Vi märkte kanska snabbt att det inte rikigt fanns några klädbutiker för oss och vi frågade Fabian ifall han kände sig klar och om vi kunde åka till shoppingcentret som vi hade sett tidigare. Det gick bra för han så vi satte oss på bussen igen och åkte tillbaka!

Vi vart mycket nöjdare på det andra shoppingcentret då det fanns mycket fler klädbutiker som Zara, Berskha och Pull & Bear. Tova köpte en svart jeans kjol, hon har letat efter den perfekta kjolen så länge och nu hittade hon nog den! Jag hittade inte så mycket men jag köpte en t-shirt och ett par ringar i alla fall.

På vägen hem innan vi klev på bussen köpte jag Arizona tea, Iste Granatäpple. Jag har aldrig testat Arizona tea och ville se om det var så gott som alla säger och jag måste säga att jag tycker det är lite överskattat? Så gott är det inte som alla får det att låta? Aja, jag drack upp det i alla fall så det är väl något?

När vi kommit hem till lägenheten var klockan nästan halv 8! Förstår inte hur tiden kunde gå så fort? För resten av kvällen satt vi bara och körde kortspelet "Tecknet" mitt favorit kortspel men varken Fabian eller Tova tycker om det så mycket. Förstår inte varför? Jag tycker det är jättekul!

Nu börjar verkligen semestern lida mot sitt slut och jag måste säga, kroatien i alla sin ära men jag är rätt redo på att åka hem. Det ända jag kommer sakna här är värmen dock, men jag vill hem till mina katter och kompisar!

Kram, Agnes

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Borta bra men hemma bäst sägs det ju! 😊
nouw.com/jenniferofhbg
4systrar
4systrar,
tiindragustafsson
tiindragustafsson,
4systrar
4systrar,
Åhh<3 Tack så hemskt mycket fina du! Vad glad jag blir!
nouw.com/4systrar