Split dag 5

Dag 5 är i Split blev en riktig chilldag, vi gjorde nästan till ingenting men tänkte skriva lite om det lilla vi gjorde. På morgonen efter frukost var alla andra i familjen fortfarande trötta, men inte jag och mamma eller barnen så vi bestämde oss för att gå på en promenad. Vi gick runt ett tag och kikade på marknaden, det vi letade lite speciellt efter var en lite större väska som vi kunde köpa och checka in på flyget sen när vi ska hem. Vi har tyvärr samlat på oss så mycket saker att vi inte får plats med det i våra väskor så vi måste köpa en väska till :/ Men, men, vi hittade ingen i alla fall men eftersom det var så varmt bestämde vi oss för att ta en liten paus på ett café. Jag beställde som vanligt in iste och mamma islatte. Barnen drack juice och det var extra viktigt att eftersom mamma fått ett sugrör till hennes islatte och dom skulle få sugrör också hahah!

När vi druckit upp våra drickor fick vi lite skuldkänslor för att vi suttit på café och lämnat resten av familjen hemma så vi bestämde oss för att köpa lyxlunch. Vi köpte med hem lite avokado till någon variant av avokado sallad och tomat och mozzarella. Vi visste att vi hade bröd kvar från frukosten med vi köpte med oss hem lite iste i alla fall till dricka. Jag måste säga att jag blev stolt med resultaten även fast den var så lätt att göra. Godaste lunchen på länge!

Efter det blev det så varmt ute att vi knappt orkade göra någonting så vi hände bara här hemma i lägenheten. Runt 5 tiden bestämde vi oss för att gå och äta glass på ett glasställe som jag och mamma tittat ut på morgonen. Vi såg att det fanns bananasplit och vad är bättre än en bananasplit i Split? Ingenting tror jag.

Som ni ser på bilderna var det ju direkt inga vanliga glassar. Åh herre gud, varmt typ mätt efter två tuggor! Men gott var det och jag fick i mig nästan hela glassen, men spydde nästan av tanken på grädde efter det...! Med världens störta matkoma gick vi tillbaka till lägenheten för att bara chilla och spela lite kort.

Inte så händelserik dag men mysigt var det<3 Hoppas ni gillat att läsa detta inlägg,

Kram, Agnes

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Åh, så gott alltihop ser ut!
ha en underbar dag, kramar
nouw.com/hannaemmy
4systrar
4systrar,
Tack finis, du med<3
nouw.com/4systrar
sandrakannasto
sandrakannasto,
Mums så mycket gott😍❤️
nouw.com/sandrakannasto
4systrar
4systrar,
tack❤️, visst ser det bara för gott ut🥰
nouw.com/4systrar