Split dag 3

Dag 3 här i Split och allt är fortfarande helt fantastisk fint! Det blev en väldans tidig morgon för klockan stod nämligen på 4.15! Alldeles för tidigt för semester, men vad gör man inte för att få till en bra bild? Vi skulle nämligen ta lite bilder i staden och ville inte ha så många turister i bakgrunden. Och här var soluppgången mellan 5 och 6 vilket betyder bäst ljus. Det blev ju dock inte lika tidigt för vi låg kvar och snooza lite i sägnen men vi gjorde oss i ordning och var utanför lägenheten runt halv 6.

Bilderna vart så fina och här får ni se en liten sneak peak på vad jag hade på mig, resten för ni se i ett senare inlägg ;) Efter vi tagit bilderna gick vi bara tillbaka till lägenheten och la oss i våra sängar, då va klockan runt halv 7. Låg och skrolla genom Instagram och kollade lite youtube videos eftersom jag inte kunde somna om men gick upp igen runt 10 tiden. Då åt vi frukost och efter det satt barnen så fint och kollade på tv så jag, mamma och Tova passade på att smita iväg för lite shopping. Självklart gick vi till Berskha och jag hittade bara ännu fler fina plagg än förra gången, detta är inte bra för min ekonomi! Hittade i alla fall denna drömiga klänning! Wow vad fin den är, eller hur!? Vet inte riktigt när jag ska använda den men kunde inte motstå att köpa den när den satt så perfekt!
Efter shoppingen gick vi tillbaka till lägenheten för att käka lunch och hänga där ett tag. Runt 3 tiden bestämde vi oss för att gå till stranden, så vi packade våra ryggsäckar och begav oss iväg. På vägen dit gick vi förbi en sminkbutik som heter Bupa och förra året när vi var i Kroatien köpte jag ett läppglans där ifrån från Elf. Under året har det vart mitt favorit läppglans och det håller snart på att ta slut och kunde inte riskera att bli utan så jag köpte ett likadant. Fanns så många fina färger dock så jag var tvungen att köpa två! Färgerna heter Mocha twist (den lite mörkare som jag haft tidigare) och Sparkling Rosé :)
Efter att vart på stranden ett tag begav vi oss tillbaka för att ha en hemmakväll. Vi bestämde oss för att inte äta ute ikväll utan att laga något här hemma men det var lika mysigt!

Jag hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft och så hörs vi imorgon!

Puss puss,

Agnes

Gillar

Kommentarer