Split dag 1

Hej fina ni! Nu börjar semestern lida mot sitt slut och vi har bara en vecka kvar. Som jag skrev i gårdagens inlägg har vi nu bytt ställe i Kroatien och bor nu i staden Split. Vi åkte från förra stället typ vid 10 tiden så vi var framme i Split runt 11 och fick tillgång till lägenheten. Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med lägenheten som jag och mamma har lyckats hitta. Den är fräsch och ligger nära centrum. Det var så varmt ute och alla var ganska trötta så vi hängde bara i lägenheten ett tag och käkade lunch innan vi gick för att titta runt i staden.

Efter att gått runt ett tag och kollat runt på staden, som är så otroligt fin!! Gick vi in på Berskha, en av mina favorit butiker för att shoppa lite. Jag tror inte Berskha finns i butik i Sverige men det finns på Zalando vet jag. Jag hittade så sjukt mycket fint och redan efter gått in några steg i affären visste jag att jag inte skulle hinna med all shopping idag. Det här var några av dom plaggen som jag testade, visst är dom fina?!

Efter shoppingen var vi sååååå trötta för åh herre gud vad varmt det var utomhus! Tror det var runt 36 grader och vi alla var så svettiga. Vi hämtade i alla fall upp våran storebror vid lägenheten som inte ville följa med på shoppingen för att hitta något ställe att äta middag på. Vi har kök i lägenheten men det är alltid trevligt att äta ute, speciellt första kvällen! Vi hittade i alla fall en bra resturang efter mycket letande, som vanligt ville dom flesta ha pizza, men så blev inte den här gången. Utan vi hittade en restugrang som hade rätt många vegetariska rätter och eftersom vi är vegetarianer, blev det perfekt. Jag beställde en vegetarisk hamburgare och den var så god. Det var en sån mysig dag och jag blir mållös över hur fint det är här i Split! Älskar gamla städer med gamla bygnader!!

Vi ska försöka lägga ut varje dag när vi är här i Split så vi får se om vi lyckas. Men vi hörs imorgon!

Kram, Agnes

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Låter så mysigt och härligt!! <3
nouw.com/filippaml