Skola igen

Hej fina ni, idag är sista dagen på mitt sommarlov. Imorgon börjar jag då alltså skolan igen, jag börjar 2:an och har många nya kurser som startar så det ska bli kul. Vet annars inte riktigt hur jag känner över att mitt sommarlov är slut, det tråkiga är att jag aldrig riktigt fick den här känslan av att ha sommarlov. Först när jag fick sommarlov var det så mycket med Tovas student så då kändes det inte som lov och efter det åkte vi till Kroatien. Och efter det började jag jobba. Det har mer känts som en lång helg och inte sommarlov.

Varje år har jag ändå tänkt att det ska bli kul med att börja skolan, och det klart jag tycker det ska bli kul att träffa mina vänner igen och jag gillar faktiskt (oftast) att gå till skolan. Men i år har jag inte riktigt fått den taggad känslan inför skolan. Har även längtat till hösten tidigare år, jag äskar hösten för dansen börjar igen, man kan ha stickade tröjor på sig och dricka te på kvällen. Men jag vet inte, jag har bara inte fått den höstmys känslan än....Troligtvist för att jag inte fått uppleva det sköna sommarvädret då det praktiskt tagit regnat hela lovet:(

Men för att inte vara för negativ vill jag även berätta att jag tror det kommer passa mig rätt bra med lite skola igen. Under dom senaste veckorna har jag känt mig så rastlös, även fast jag har haft mycket att göra och sällan haft dagar då jag inte gör någonting. Det är bara en känsla jag har inom mig, så jag tror det kommer bli bra med att få in lite rutiner, träffa mina kompisar från klassen och få något annat att göra om dagarna.

Under dagen har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag har förberett mig lite inför skolstarten men jag hade skrivit upp en checklista på mobilen och inte mycket har blivit av checkat än! Har mest bara tagit det lugnt med tända ljus och en så bra dokumentär serie jag börjat kolla på! Den heter "The Staircase" och handlar om ett mord/olycka om en kvinna som föll ner för en trapp. Man får följa mordutredningen och förklaringar om hur det skulle kunna vart en olycka. Verkligen så spännande och bra! Rekomenderar starkt!

-Jag kollar på den på netflix-

Hur känner ni för att börja skolan? Eller har ni redan börjat? Jag vill gärna veta, så skriv i kommentarerna!

Kram, Agnes

  • Agnes

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vilka mysiga bilder! 😊 Hoppas du taggar till mer imorgon!
nouw.com/elinm
4systrar
4systrar,
Tack så mycket! Ja det får man hoppas haha<33
nouw.com/4systrar