Sista vinterdagen?

Innehåller affiliate-länkar

Att skriva om vinterkläder nu känns kanske lite tråkigt. Nu drömmer man ju bara om att våren äntligen ska komma. Men några av kläderna från bilderna ovanför kommer i alla fall här:

Min jacka från 365 / MQ fick hänga med en vinter till. Agnes och Alice jackor är från Ver de Terre, de är både riktigt varma och snygga. Sagas jacka har även Agnes haft och den är fortfarande i snyggt skick. Denna ljusblåa "isprinsessjacka" från Reima har varit en favorit hos dem båda. Som tur är släppte Agnes ifrån sig den innan den var för liten för Saga. Vilket inte alltid är fallet.

Nu till skorna. Mina stövlar är ifrån Din sko. Agnes har på sig ett par vita skinnskor från Helly Hansen, ärvda från mig. De har blivit lite slita med åren men var både varma och snygga som nya. Saga och Alices skor kommer ifrån Next. Alice skor är lika söta som de är opraktiska. Det gäller att snabbt sätta på henne dem innan mamma kommer med ett par, inte lika söta, hemstickade raggsockor.

Alice mössa kommer från det norska barnmärket LilleLam. LilleLam har superbra barnkläder i 100% merinoull. Hittas bland annat här .

Det var allt för den här gången, trevlig helg! / Tova

Gillar

Kommentarer

Petra
,
Vad ni är härliga! Ser fram emot att följa 4 systrar. Kram Petra