Shoppingdag i Stockholm

Hejhej alla!

Under gårdagen var jag och Agnes i Stockholm och shoppade. Vi åkte upp med tåget klockan 09:31 och var framme strax efter klockan 11:00. Tågresan spenderade vi genom att spela kort och prata massor.

Vi började direkt med att gå i affärer. Dagens mest besökta affär var nog Zara. Vi gick dit flera gånger då första gången var det så mycket folk att man inte kunde gå runt i lugn och ro och så gick vi även till den andra Zara butiken i stan för att se om en tröja jag var sugen på fanns i en mindre storlek där.
Zara Home var vi också inne i väldigt länge. Vi blev som helt upprymda där inne. Vi ville nästan köpa allt i hela butiken haha! Vi såg så fina barn saker som hade varit perfekta julklappar till lillebror och lillasyster Alice. Jag såg även ett par prydnadskuddar och en spegel jag definitivt vill lägga till i mitt rum.
Vi besökte även andra affärer som River Island, Weekday, Bik Bok, Gina Tricot, Kicks, Hollister och Åhléns.
I slutändan blev det så att jag köpte två tröjor från Zara och Agnes en tröja från Weekday och en kam från Åhléns hon är mycket nöjd över.
Tiden rann iväg och sen var klockan närmare 18 och vi hade inte ätit något. Då gick vi till Vapiano och åt en trevlig middag. Jag tog pasta pomorodo och Agnes pizza Verdure som alltid haha. Efter det tog vi tåget hemåt efter en trevlig och lyckad shoppingdag i Stockholm.

Kramar, Tova

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

lovisaekstrand,
Har världens finaste vänner<33
4systrar
4systrar,
Fina fina du!
nouw.com/4systrar