Respons och dilemma

Hej alla, det var ett tag sen jag satte mig ner för att skriva. Måste erkänna faktiskt att jag inte saknat det... Jag älskar att skriva och blogga, men ibland är det inte läge. Har legat sjuk hela helgen och inte haft energi till att komma på något att skriva om. Och jag har under ett tag tyckt att det är ganska tråkigt att skriva när man inte får någon respons. Ibland kan jag lägga ner så mycket energi i ett blogginlägg och det jag får tillbaka är en like från min storebror:) Antar att det är någonting i alla fall så tack! Får dock sällan kommentarer från folk och det är ju det roliga med att ha en blogg. Att läsa kommentarer och träffa nya människor. Uppskattar dom kommentarer jag får<3 Känns dock som om ingen läser bloggen, och det klart att jag tycker det är roligt även fast ingen läser men det är ju alltid roligt att känna att man skriver för en anledning! Eller? Behöver man bekräftelse för att känna sig nöjd? Jag kan vara jättenöjd med ett inlägg och sen nästan bli besviken på mig själv när jag inte får respons? Man kanske inte ska läsa så mycket in i likes och kommentarer utan bara skriva för att det är kul.

Dagens låttips*: Truth, Seinabo Sey<3 Så fin låt och beskriver lite hur jag känner just nu!

Till något helt annat, från lite djupare till ytligt, så tycker jag att mitt hår är lite tråkigt:/ Vill inte klippa mig eftersom jag försöker att växa ut mitt hår igen så att det blir som jag hade det för ungefär 2 år sedan. Men funderar ifall jag ska färga håret? Färgade håret runt april till en mörkare fast mer gyllene ton på det och det blev ju fint men känns lite tråkigt. Och färger har typ helt försvunnit nu så vet faktiskt inte vad jag vill göra med det. Har vart lite inne på att slinga håret ljusare, men eftersom jag försöker växa ut mitt hår vill jag ju att det ska vara "friskt och fräscht" och inte slitet liksom. Skulle dock behöva lite mer ljus i mitt hår nu till mörka hösten. Skulle vilja ha som på bilden. Och har aldrig haft blondare hår liksom, om man räknar bort när jag var typ 2-3 år och hade ljust hår!

Jag hoppas att ni tyckte om detta inlägg så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

Kram, Agnes

*Tänkte börja med att tippsa om min favoritlåt just nu i inlägg! Kan antingen vara en låt som jag relaterar mycket till just denna dag eller bara en bra låt jag gillar.

  • Agnes

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh så god fikan såg ut! Tråkigt att du varit sjuk i helgen, det är aldrig kul. Hoppas att du mår bättre nu 😊 <3
nouw.com/sandrakannasto
4systrar
4systrar,
Tack så mycket<3 mår faktiskt mycket bättre!
nouw.com/4systrar