Paris dag 2

Hej alla!

Första hela dagen i Paris. Dagen börjades med frukost på hotellet, sen gick vi ner till Luxemburg trädgården igen och jag hade en liten presentation om trädgården som jag förberett innan resan. Efter det gick vi till Louvren, där spenderade vi flera timmar av att bara gå runt och kolla på tavlor och annat fint som fanns där och även hålla varsin kort presentation om ett verk på Louvren.

Efter Louvren var det dags för lunch. Vi tog och köpte oss varma mackor från ett bageri och gick och satte oss i parken utanför Louvren framför en fontän och åt vår lunch i solskenet. Det visade sig bli den bästa stunden på dagen!

Efter det gick vi och kollade på Triumfbågen från håll och sen gick vi mot Eiffeltornet. Vi gick längst Seine ända fram till Eiffeltornet. Väl framme tog vi lite bilder och satte oss sedan på gräsmattan nedanför och bara tog det lugnt och hade det skönt! Efter det gick vi in i någon affär och sen bjöd vår franska lärare oss på fika, så snällt!

Efter en låg dag gick vi en stund tillbaka till hotellet för att vila fötterna innan vi gick ut och åt middag i samma kvarter som kvällen före.

En mycket lyckad dag men med kanske lite för mycket gående enligt mina fötter, haha!

Kramar,
Tova

Gillar

Kommentarer