Ootd och trasiga favorit jeans

Hej alla, tänkte berätta lite kort om min dag igår! Jag gick upp tidigt (jämfört med vad jag brukade göra) och jag tycker det är så skönt. Nu på sommaren är det självklart skönt att sova länge och ligga kvar i sängen men nu när jag sommarjobbar och börjar runt 10 så gillar jag att gå upp tidigt. Då kan jag göra iordning mig länge, hinna äta frukost och kanske skriva ett blogginlägg;) Jag gick upp i alla fall runt 7 halv 8 och duschade, åt frukost, sminkade mig och sen när jag skulle ta på mig kläder hittade jag den här tröjan i min garderob. Har nog aldrig haft på mig den och den har länge hängt i garderoben orörd. Varför förstår jag inte, men ibland glömmer man vissa kläder för att man använder andra alldeles för ofta hahah!

Hur som helst så hade jag på mig tröjan, som jag tyvärr inte vet vart den kommer ifrån då jag fått tidigare fått den från våran vind med gamla kläder. Skulle chansa på att det är något min mormor hade när hon var yngre. Sjalen snodde jag från Saga som nyligen beställt den från Pomp de luxe. Jeansen är vintage Levis 501 och det är mina absoluta favorit jeans, köpte dom förra sommaren på en secondhand i Paris och har alltid på mig dom. Men tråkigt nog, 10 minuter efter dessa bilderna var tagna, snubblade jag över en av Alice gungor och fick världens störta reva i dom:( Känns så töntigt att skriva men jag vart så ledsen så började gråta! Konstigt hur man kan bli så ledsen över ett par jeans men det var mina snygg jeans som jag brukade kalla dom. Revan hamnade dock precis under rumpan och vissa jeans kan man ju köpa som är slitna där så kanske kan komma undan med det:/

Snodde några smultron från Felix smultronland:) Jag äskar verkligen smultron, tycker det är så mycket godare än jordgubbar, kanske för att dom är sötare hahah! Var tycker ni om för bär?

Jag fick i alla fall några sista bilder men mina hela fina jeans. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi i nästa inlägg!

Kram, Agnes

  • Agnes

Gillar

Kommentarer