Nytt soffbord

Innehåller affiliate-länkar

Vårt nya rum - Soffbord

Vi ska köpa nytt soffbord till vårt vardagsrum för att byta det till ett vitt då vårt nuvarande är brunt. Så jag letade och letade, velade och velade. Vår soffa är verkligen enorm så det var svårt att hitta ett som skulle passa i storlek. Ett tag tänkte vi på att kanske köpa två stycken mindre kvadratiska bord och ställa dem bredvid varandra. Men vi kom i alla fall till slut fram till att köra på ett vitt satsbord med glasskivor från Ikea. Ni kan se det i den övre mitten bilden nedan. Förresten måste jag bara säga hur mycket jag älskar sånna runda bord som det i bilden i det nedre vänstra hörnet! Så snygga alltså! Tyvärr skulle inte ett runt bord passa med vår soffa och så var även det bordet lite över våran budget, haha! Men snyggt är det i alla fall!

Runt silver/glas bord

Det bordet vi till slut valde var inte riktigt vad jag tänkt mig från början, men det kommer nog bli jättebra i alla fall. Gillar att det är så enkelt och lätt, det kommer nog verkligen passa in med känslan av rummet jag vill få. Sen kan man ju piffa upp det lite med fina dekorationer på den också!

Vi gillar det bordet vi har nu, det var våran gammelmorfars bord. Men eftersom vi ska byta ut alla mörka trämöbler till vita behövdes även det bordet bytas såklart.

Här kommer en före bild med det bordet vi har nu. Jag uppdaterar när vi fått bordet så ni får hålla utkik efter en efterbild senare!

Kram,

Tova

Gillar

Kommentarer