Nya vårskor

Innehåller affiliate-länkar

Hej alla!

Jag har under vinter och början av våren letat på nätet efter ett par nya skor till våren. Jag visste att jag behövde ett par skor utan klack, eftersom alla vårskor jag ägde hade klack, och som skulle vara bekväma att gå i eftersom jag ofta går till och från dansen.

Jag tänkte direkt ett par Nikes eftersom det är så sjukt snygga och bekväma. Det var bara färgen som var problemet. Jag ville ha ett par gråa. För det skulle passa bra till allt och speciellt till mina rosa kappor som jag ofta använder på våren. Men sen när jag fick se dem i rosa så blev allt helt plötsligt mycket svårare, för hur skulle jag inte kunna köpa dem i rosa?! Men de rosa Nike skorna skulle ju inte passa till mina rosa kappor i alla fall, men o andra sidan passar ju inte Nike träningsskor i stil till mina kappor heller. Ja, vilket dilemma va?

Som tur var så behövde jag inte bestämma mig för att jag kunde inte alls hitta sånna gråa Nike skor som jag ville ha på nätet, och jag kollade verkligen överallt. Så det fick bli de rosa Nike skorna och jag blev så nöjd med dem! Ni kan hitta dem bland annat här om ni är intresserande!

De är så fina!

Men jag kunde fortfarande inte ha de rosa Nike skorna till mina rosa kappor som jag använder så ofta, så jag fick köpa ett par gråa loafers också. Jag har velat ha sånna skor så länge och de passar jättebra ihop med kapporna. Dessutom är de verkligen så snygga och bekväma också! Denna sko i rosa är också jättefin, rekommenderar verkligen!

Jag är verkligen så nöjd med båda skorna och hoppas att kunna ha dem länge!

Kram! / Tova

Gillar

Kommentarer

sannanilssonsegna
sannanilssonsegna,
Så himla snygga båda två paren!!
nouw.com/sannanilssonsegna
4systrar
4systrar,
Ja visste är de!!
nouw.com/4systrar