Nu är det jul här i vårt hus

Hej fina ni, det var väldigt länge sen från min del att skriva här på bloggen. Men jag är mer än redo att börja igen, för mig är inte bara bloggen ett ställe att ventilera utan även ett fint sätt att spara minnen. Senast förra veckan skrollade jag ner till gamla inlägg och såg massor med saker jag helt glömt bort ens har hänt!

Men hallå, det är december!?!! Hur sjukt, tycker det här året har gått så sjukt snabbt! Känns som om det var augusti förra veckan liksom. Men jag är supertaggad på juletider och har såklart redan börjat julpynta!

Tänkte att bloggen nu skulle få ett följande tema på julkänslan! Allt från julpynt till julklappar och allt där i mellan! Har själv suttit i veckor nu och kollat julpynt på nätet och så fort det blev december drog jag fram glittret och adventsstjärnorna. I vardagsrummet på övervåning har jag nämligen ett genomgående tema på ”Winter Wonderland” vilket är för mig, snö, glitter och massor med mys! Är inte riktigt klar än med pyntet än men här får ni ett litet smakprov på hur det ser ut i alla fall!

Kram, Agnes

  • Agnes

Gillar

Kommentarer