Mina bästa hudvårds tipps

Hej finisar, efter som jag för några dagar dess visade mina favorit trend tipps kan jag ju lika gärna gå på samma spår och visa mina favorit hudvårds tipps. Allt från produkter till hur ofta jag använder mina produkter. Jag är nog så besatt som man kan vara för hudvård. Tycker det är så intressant hahah, nej men jag tycker faktiskt att det är intressant hur huden tar upp vissa produkter. Älskar att kolla på YouTubers hudvårds rutiner och att testa nya produkter. Ser så himla mycket skumma hudvårds saker och jag kan inte hjälpa det men jag vill köpa och testa allt!

Foreo

Jag fattar att det är ett basic hudvårds tipps men jag kan verkligen inte förklara ens hur bra den är. 1, så är det så sjukt skönt att använda. Hallå, man får ju praktiskt taget en ansiktsmassage! 2, det hjälper så mycket! Man får klarare hud och ett lyster som bara wow, herre gud. Huden ser mycket mer vaken och fräsch ut. Går inte att bli helt ren med händerna enligt mig. Förstår inte hur jag kunde levt utan denna, ett måste för alla som sminkar sig. Har för mig att den jag har heter Luna Play Plus. Kan verkligen rekomendera den, perfekt storlekt också!

Indy Beauty

Vill verkligen tipps om märket Indy Beauty, som kanske dom flesta vet så är det youtubern Therese Lindgrens hudvård/ smink märke. Man kan ofta tro att produkter inte är lika bra bara för att dom säljs är för att en känd person står bakom dom. Men så är det verkligen inte i det här fallet, har bara testat två produkter hittills men älskar dom båda. En av mina absoluta favoriter i min hudvårds rutin är Indy Beautys facial toner. Den är verkligen så grym och min hud känns så skön efter jag lagt på den. Så skönt, speciellt efter en skrubb. Har även testar deras Cleansing Mousse och älskar även den. Gillar verkligen märket också eftersom det är helt vegansk.

Lyssna på din egen hud

Ingen kan egentligen säga åt dig vad du ska och inte ska göra. Det viktiga är att man "lyssnar" på sin egna hud och gör det som känns bäst för dig. Så länge du tycker att det passar för dig så finns det egentligen ingenting som du ska göra annorlunda. Tycker dock att man inte ska vara rädd för att testa nya produkter, vem vet, du kanske äskar dom! Allas hud är olika och produkter kommer absorberas annorlunda på olika hudtyper. Allt passar inte alla, jag ville bara vissa det som passar mig<3 Vill förövning bara skriva att min hudtyp är torr/kombinerad. Kan vara skönt att ha ett litet hum på vilken hudtyp man har (kan få reda på det genom quiz) då vissa produkter är anpassade för olika hudtyper.

Jag hoppas ni tyckte om detta inlägg och att ni kanske vill testa nya produkter nu!

Stora kramar,

Agnes xx

  • Agnes

Gillar

Kommentarer