Mina bästa höst tips

Hej alla, idag hade jag tänkt dela med mig med mina allra bästa tips för att leva ut hösten till fullo. Jag älskar hösten, hösten för mig är mer en nystart än nyår. Det är någonting men dom orangea löven och den krispiga luften som är så mysigt!

#1: Lyssna på en mysig podd

Jag älskar podcasts, och en podcast som är perfekt för speciellt hösten är Spöktimmen. Dom diskuterar olöst mord, kidnappningar, mysterier och övernaturliga fenomen. Den passar så bra till halloween och i höstmyset!

​#2: Varma drycker

Att dricka varma drycker på hösten är ju en självklarhet. Efter en lång sommar med kalla drycker kan man äntringen börja dricka varmt. Speciellt gillar jag Chai te och Chai latte, älskar verkligen Chai latte och det ger mig massor av höst känslor. En annan varm dryck jag älskar är teet African Rooibos, är inte sånt stort rooibos men det här är verkligen jättegott!

#3: Inskaffa några nya stickade tröjor och andra mysiga klädesplagg

Stickade tröjor och mysiga sockor är A och O för en perfekt höst. Mitt höst go to klädesplagg just nu är definitivt stickade tröjor. Man kan både klä upp dom med ett par kostymbyxor och ner dom med ett par jeans.

#4: Promenader

Att ta promenader på hösten tycker jag är så härligt! Speciellt skogspromenader, jag har turen att bo på landet och nära skogen. Älskar verkligen att ta långa promenader och uppskatta dom orangegula höstlöven med podd (spöktimmen) i öronen.

#5: Läsa en bok

Hösten är den perfekta tiden till att läsa böcker. En bok som jag rekommenderar speciellt på hösten är "The time traveler's wife" av Audrey Niffenegger. Så se till nu i höst att läsa den där boken ni gärna velat läsa men aldrig haft tid för.

#6: Gå på bio

Att gå på bio är alltid en mysig aktiviter men det blir nästan ännu mysigare nu på hösten. Att njuta av en bra film och goda popcorn med några vänner blir perfekt när det är lite ruggigt ute.

#7: Hitta en ny serie

Personligen tycker jag bland det bästa med hösten är att man kan sitta inne på kvällen och kolla på serier och filmer. Mina bästa serie tips för hösten är Gilmore girls, Daredevil, Life unexpected, How I met your mother och Full house. Sen kan det alltid vara roligt att hitta nya serier så kommentera gärna era favorit serier till hösten.

#8: Gör naglarna på salong eller klippa håret

Det kan alltid vara skönt på hösten när man känner sig trött och nere att pyssla om sig själv lite. Själv älskar jag att gå och göra mina naglar, nu kanske i en höstig färg också:)

#9: Tänd en brasa

Min favorit stund på hela dagen är när jag kommer hem och sätter mig framför brasan och tar det lugnt. Om du inte äger en öppenspis eller kamin sök på youtube eller Netflix på "Fireplace".

#10: Att blogga

Att sitta och blogga är just nu min favorit aktivitet. Så mysigt att sitta på olika kaféer eller i soffan och blogga! Det bäst jag vet är att sätta på mig ett par mysiga sockor, dricka te, sätta mig framför brasan och blogga<3

kram, Agnes

#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

Santine
Santine,
sjukt bra tips! (kika gärna in min blogg, är ny här<3)
nouw.com/santine
4systrar
4systrar,
Tack! Absolut<33
nouw.com/4systrar