Min dag<3

Hej alla! Som jag lovade tidigare idag så ska jag berätta lite om min dag idag. Nu har jag ändligen fått mitt efterlängtade sommarlov. Och efter jag var i skolan och lyssnat "ha ett bra sommarlov" och det klassiska rektors talet gick jag ner på stan tillsammans med två klasskompisar. Vi köpte gemensamt en present till en annan klasskompis som nyligen fyllt år. Vi gick och kikade i rätt många affärer innan vi hittade den rätta presenten men den blev verkligen perfekt. Lite senare åkte de hem så efter vi sagt hejdå fortsatte mina "ärenden" (shopping) på stan!

Det ända jag hade in mind att jag ville köpa var en ny bikini till sommaren. Jag och min familj ska nämligen åka till Kroatien i år igen, så kul! Ser fram emot det så mycket!! Så en ny bikini var väl behövt. Alla bikinis ovan är ifrån H&M. Jag tycker dom har så många fina badkläder och alltid till ett bra pris!

Man måste ju såklart fira att man har fått sommarlov och Alice hade vart så gullig så hon hade bakat rulltårta till mig när jag kommit hem. Titta så söt hon är med grädde runt hela munnen!

Det var min dag i alla fall! Jag har väldigt mycket planer i veckan så se fram emot många blogginlägg!

Hörs snart igen! Kram,

Agnes

  • Agnes

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså GUUU vad underbart!! Njut utav lovet hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
4systrar
4systrar,
Tack🥰 desamma!
nouw.com/4systrar