Julkalender drömmar

Hej alla, på senaste tiden har jag kollat väldigt mycket på antal shoppingsidor och allt jag ser just nu är julkalendrar. Hur mysigt? Har personligen aldrig haft någon innan och i år vill jag så gärna köpa en! Tänk att vakna på morgonen och få öppna ett litet paket, så härlig. Finns dock så många och vill helst inte att den kostar för mycket, så ni får gärna skriva om ni antingen haft någon innan som ni rekommenderar eller ifall ni har hittat någon fin på nätet<3

Men men, nu tänkte jag berätta om några jag hittat!

Detta är kicks egna julkalender. Eftersom jag älskar smink och sånt tänkte jag att det skulle vara kul med en kalender just från kicks! Tycker även att den är till ett rätt så bra pris på 449 kronor med värde av 1449 kronor.

Dom här två hittar ni båda på Åhlens. Den första i guld och är ifrån Yankee Candle och kostar 569 kronor. Personligen ÄLSKAR jag doft ljus och är besatt av Yankee Candles, Den andra är från The body shop och finns i tre olika storlekar och prisklassen den första kostar 495 och har ett värde för 1085 kronor. Den andra storleken (som finns på bilden ovan) kostar 795 och den sista storleken kostar 1195 kronor.

Dessa två tycker jag verkligen är så otroligt fina och juliga. Den vänstra kalendern är från Rituals som är ett av mina favorit märken. Så fina och bra produkter! Den kostar nämligen 625kr. Den andra är ifrån Estée Lauder och den har en sån fin utsida, verkligen unikt för en adventskalender med herre gud vad snygg den är! Den är dock väldigt dyr så den är nog ingen för mig men ville ta med den ändå<3.

Det här är drömmen! Ser ni hur fin den är!? Den kommer från Jo Malone och alltså gud var jag önskar att jag skulle kunna ha den här! Jo Malone är mitt absoluta dröm märke, så fint och deras ljus är fantastiska. Dock så kostar den 5000kr så det är nog bara att drömma vidare! Hoppas ni gillade dessa tips<3

Puss, Agnes

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer