Höst "this or that" frågor

Hej alla!

Jag tänkte svara på lite sånna här "this or that" frågor med lite höst tema hösten till ära.

Gå ut på promenad/stanna inne och mysa?

Stanna inne och mysa. Det är mysigt med promenader på hösten men på grund av det oftast kalla vädret är det såklart, enligt mig, mysigare att vara inne.

Soliga och kalla höstdagar/regniga höstdagar?

Jag måste nog välja regniga dagar. Det kanske låter lite konstigt men jag älskar regn. Visst det är kanske inte jätteroligt att vara ute i regn, speciellt inte om man fixat håret för det blir alltid förstört. Men om man har paraply och inte ska vara ute någon längre stund gör det inte så mycket om det regnar tycker jag. Och jag älskar, älskar, älskar ljudet av regn. Det är typ det bästa jag vet. När det regnar och man är inomhus är det så mysigt också, speciellt på mitt rum då jag har balkongs dörrar med stora glaspartier så man kan se ut.

En kopp te/varm choklad?

Te är gott men slår inte varm choklad. Min to-go dryck nu under höst och vinter halvåret om jag köper något att dricka på något cafe är dock chai latte, så gott!

Läsa en bok/kolla på film?

Hösten är den perfekta tiden att läsa böcker men jag kollar hellre på en film. Jag läser nästan bara på sommaren när jag är på semester. Och att sitta inne under en filt och kolla på film är nästan som mysigast på hösten enligt mig.

Stickade tröjor/halsdukar?

Jag måste välja stora, mysiga, stickade tröjor. Det är bland det bästa med hösten ju!

Ljusslingor/levande ljus?

Levande ljus. Det är något så himla avslappnande och mysigt med att tända lite ljus om höstkvällarna.

Värma sig med en filt/framför brasan?

Alltså inget slår ju att sitta framför brasan en kall höstdag. Så även fast jag verkligen kan uppskatta att sitta under en mysig filt och fast filtar även är mycket snygga inredningsdetaljer, så väljer jag definitivt brasan!

Alla bilder i detta inlägg är tagna från Pinterest.se

Kramar, Tova

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer