Födelsedags firade och nervositet

Hej fina ni, idag har jag haft världens upp och ner dag. Dagen började jättebra för idag fyller nämligen min fina mamma år! Så grattis till dig mamma! Jag gick upp lite efter 6 för att förbereda frukost, det sista med paketen och väcka min lillebror så vi kunde fira mamma i sängen. Min lillebror hade gjort världens sötaste kort och en egen gjord bok, en deckare, till mamma. Hon fick även en pyjamas från mig, ps. jag har en matchade i röd! Efter födelsedagsfrukost var det direkt upp på rummet igen för att snabbt fixa mig inför skolan.

Min fina mamma<3

Jag har vart nervös i cirka en vecka inför mitt svenska seminarium jag hade idag. Jag hade nämligen seminarium på litteratur historia och jag har försökt och plugga så mycket som går men det har bara inte gått in. Så jag var sååååååå sjukt nervös när vi skulle gå in i salen, hade värsta klumpen i magen. Egentligen förstår jag inte varför jag var så sjukt nervös jag bara var det! Men som tur var gick det jättebra och jag kom ihåg allt! Så grattis till mig också faktiskt hahah!

Dagens Outfit

Hur som helst, lite senare på kvällen gick jag på en dansföreställning med skolan och asså wow. Jag överdriver inte när jag säger att det var något av det bästa jag sätt i hela mitt liv. Killarna som dansade hade sån teknik och dom alla var så vackert timade, jag satt med öppen mun! Dom gjorde så coola lyft och hopp också, gud blev helt paff efter! Men efter det sprang jag till min egen danslektion då föreställningen gick över på lektionen. Lektionen gick bra förutom att jag rev min fot på dansmattan och min fot började blöda hehe, inte lika trevligt, men det var bara att dansa på!

Nu sitter jag på tåget hem och är heeeeelt slut, det var min dag, grattis mamma igen<3

Kram, Agnes

  • Agnes

Gillar

Kommentarer