Dukning inför Studenten

Hej alla, efter en lång dag sätter jag mig nu och skriver. Oj så jag har jobbat! Har inte fått en enda lugn stund att sätta mig ner. Inte visste jag att det skulle vara så jobbigt att förbereda inför en student!? Hur som helst, idag var det dukningsdag. Vi städade upp i matsalen så vi kunde flytta runt lite bord och stolar så vi skulle få plats med alla 50 gäster. Sen blev det dags för dukning, och oj! Det tog mycket längre tid än vad vi hade förväntat oss. Först så ska man välja vilket porslin man ska ha, sen måste man kolla så man ens har just det porslinet till alla. Nu har vi i alla fall kommit en bra bit på vägen. Tidigare idag så dukade jag fram kaffe och te koppar till fikat och champagne glasen till välkomstdrinken.

Jag har nu spenderat min kväll med att vika linneservetter till solfjädrar så det ska bli en fin borddukning. Det var inte alls så svårt som det kan se ut, jag sökte bara på youtube och hittade en lätt instruktionsvideo från Hemtex som var till stor hjälp!

Nu är vi alldeles snart klara! Phew! Så skönt, har nu tröttnat på att vika. Imorgon så är det matlagningsdagen. Det är dagen jag sätt fram emot hahah.

Vi hörs snart igen!

Kram, Agnes<3

  • Agnes

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh vilken fin dukning! 😊 Kan tänka mig att det var jobbigt att fixa alltihop hehe 😃 Stoor kram <3
nouw.com/sandrakannasto
4systrar
4systrar,
Tack så mycket! Ja, hahha, det tar sin lilla tid!
nouw.com/4systrar
celinelundqvists
celinelundqvists,
Allt studenthype just nu gör mig så ledsen att jag ej har nån att fira i år 😟
nouw.com/celinelundqvists
4systrar
4systrar,
Vad tråkigt:( alltid kul med tillställningar men du får följa Tovas student! kram
nouw.com/4systrar