Detta vill jag ha nu till hösten

Nu är hösten här och då kan det vara lite roligt med lite nytt! Det här är vad jag är sugen på just nu.

Ny kappa - Något i stil med den längre kappan har jag varit lite sugen på ett tag nu, denne är ifrån Ted Baker och är så snygg! Den korta cape / kappan dock har jag blivit som helt kär i, jag har velat haft något liknande i flera år och jag är jätte sugen på att köpa den. Den är ifrån Zara.

Stickade tröjor - Vem älskar inte stickade och varma tröjor på hösten!? Det är bara så mysigt nu när det börjar bli lite kallare ute. Den cremefärgade med snören runt ärmarna hittade jag på Nelly, de har så många fina stickade tröjor där. Den andra cremefärgade och den rosa finns båda på Zalando.

Högklackade stövletter - Så snyggt med ett par högklackade stövletter till hösten! De i collaget är från Ted Baker och faller mig helt i smaken! Finns även i både svart och en vinröd färg och är lika snygg i dem!

Höstiga klänningar - Jag älskar att ha klänning på mig, dock blir det mest bara klänning på sommaren och våren tyvärr. Men det är super roligt när man kan hitta en höstigare klänning som funkar att ha på sig nu och även i vinter. Den på bilden är ifrån Zara och jättefin!

Termosmugg - Så mysigt att dricka lite te eller kaffe på en höstmorgon. Jag fick denna super snygga termosmugg ifrån Stelton i födelsedagspresent. Insåg dock att den storleken jag fick rymmer lite för lite för min smak.. Så ska få den i den större storleken och så ska mamma ta den jag fick.

Bootcut jeans - Jag, precis som många andra nu, tycker bootcut jeans är riktigt snyggt. Det är super snyggt just till stickade tröjor också så perfekt till hösten alltså! Dessa hittade jag på Nelly men jag har några liknande från Gina Tricot.

Nytt mobilskal - Jag har då precis köpt mig en ny mobil och då vill jag även köpa mig ett nytt skal. Skalet i collaget kommer ifrån Ideal of Sweden och det har jag faktiskt redan beställt. Super fint är det tycker jag och helt i min smak!

Axelremsväska - Jag skulle verkligen behöva ha en svart axelremsväska just nu känner jag. Jag brukar alltid låna en av min syster eller mamma nu om jag behöver en men det vore såklart smidigare med en egen. Så det är jag riktigt sugen på just nu. Denna är ifrån Ted Baker och finns även i flera fina färger.Roligt att komma igång lite igen med bloggen, var ju ett tag sedan nu!


Puss o kram!

Tova

Gillar

Kommentarer