Det är jag som är Alice

Namn: Alice

Ålder: nio månader

Familj: mamma, pappa, tre äldre systrar, två äldre bröder och en katt

Varför bloggar jag? Här får mamma svara åt mig. Strax efter att jag föddes fyllde min äldsta bror 18 år. När jag blir stor kommer jag inte ha några egna minnen från den tiden då alla mina syskon bodde hemma. Genom att låta mina systrar skiva om mig i bloggen får jag tiden med dem bevarad. Jag hoppas att det av bloggen ska framgå hur mycket värme, glädje och omtanke de ger mig.

Det här kommer jag skriva om: Vi får se vad mina systrar hittar på. Jag gissar att de kommer ta söta bilder på mig. Skriva om fina bebiskläder och när det är dags för mig att få ett eget rum så blir det nog en hel del inredning också.

Favoritmat: Bröstmjölk och apelsiner. (Dock ej samtidigt. Ni som dricker komjölk vet att mjölk ock apelsin inte passar ihop.)

Favoritfärg: Allt som glimmar och glittrar.

Favoritintresse: Lyssna på någon som spelar och sjunger för mig.

Favoritfilm/serie: Babblarna - Första låten

Det här har jag oftast på mig: Stickade kläder, gärna i ull. Det ska vara varmt, mjukt och skönt. På bilderna har jag klänning från LilleLam och kofta från Petit Bateau.

Det här är jag bra på: Klappa händerna, dansa till musik och sjunga. Fast än så länge gungar jag bara med överkroppen och det låter mest AAA.

Det här vill jag lära mig: KRYPA!

  • Alice

Gillar

Kommentarer