Dag 6, Skottland

Nu har denna långa resa lidit till sitt slut, sista dagen, dag 6 tänkte jag skriva lite om :)

Hejsan fina ni, dag 6 var då resdagen hem och det var en riktigt seg och trött dag men ack så rolig. Dagen började tidigt eftersom Amanda skulle iväg så vi sa hejdå till henne för en sista gång och lämnade lägenheten. Nu visste vi redan att vi hade så sjukt mycket dötid men att vi knappt kunde göra någonting pågrund att vi hade en gigantiskt och tung väska. Så från typ 11 på förmiddagen till 3 på eftermiddagen satt vi på Starbucks. Vi beställde lite saker då och då men främst satt jag och skrev blogginlägg och gjorde lite plugg från skolan och Lovisa skrev på en redovisning. Visst det var lite långtråkigt men mycket chill och skönt att inte röra sig ur fläcken!

Lite innan 4 gick flygbussen till flygplatsen och den tog ca. 2 timmar skulle jag säga. När vi väl var på flygplatsen var klockan kanske 6 så vi försökte hitta lite snacks och någon macka att äta till middag. Sen satt vi för mesta delen bara och snacka och åt chips :)

Sen vart man skickad denna söta bild på Alice och då ville man ju bara hem igen, mitt hjärta<3

Planet gick lite efter 9 och allt gick bra. Vi var dock sååå sjukt trötta när vi kom fram till Sverige och skulle vänta på flygbussen till Västerås, hahah, vi måste sätt ut som zombies! När vi väl kom hem och jag fick lägga mig i min säng var klockan lite innan 3, kul att man gick upp till skolan klockan 6 dagen efter :///

Inte det härligaste med 3 timmar sömn, men dagen var supermysig. Är så tacksam för att jag kunde åka på denna resa och få se Skottland för första gången och självklart få träffa Amanda igen!

Tack så hemskt mycket för att ni läste detta inlägg!

Kram, Agnes

Gillar

Kommentarer