Dag 4, Skottland

Hej fina ni, snart börjar denna resa ta slut, inte många dagar kvar nu hahah. Men måste nog säga att dag 4, söndagen, var min favorit dag. Mysfaktorn på denna höstdag låg nog på max. Började självklart dagen på samma sätt som på lördagen. Brunch på Simpsons, och självklart blev det samma goda wrap, men äter man något så gott måste man ju bara beställa det igen hallå!? Kanske inte så trevligt att gå dit i spöregn men när vi väl satt där inne var det sååå mysigt med spöregnet, så ett måste att vi beställde in varma choklader också! Gjorde lite sista shopping också då jag var på jakt efter en stickad tröja, och det hittade jag även. Tänkte göra ett separat inlägg med kläderna jag köpt här som jag vill visa så håll utkik!

Vid 3 tiden gjorde vi nog det höstigast (är nog inte ens ett ord men jaja) och mysigare aktiviteten någonsin, gick på bio! Såååå sjukt mysigt, och hallå, vem gillar inte att gå på bio? Vi gick och såg The Goldfinch, vi hade inte riktigt några förutfattade meningar om filmen eftersom vi mest gick för att gå på bio men jisses vad bra den var, en av dom bästa filmerna någonsin i min smak. Wow, verkligen, rekommenderar alla att se den! Men det var typ bara vi 3 och gamlingar :/ hahah, filmen har ju gjorts av en bok så antar att dom gick för dom gillade boken, blev faktiskt väldigt sugen på att läsa boken, så kanske ska göra det nu i höst.

Efter filmen gick vi direkt till ett mexikansk ställe som vi hade bokat bord på, Amanda sa att det skulle vara jättegott, men blev faktiskt inte sådär jätteimponerad. Visst det var gott men inte wow, men kanske inte blev så wow efter att ha ätit massor av godis under bion hahah.

Slutade i alla fall kvällen med en lång promenad. På promenaden diskuterade vi hur vi hade gjort om vi hade vart med i det nya programmet tjuv och polis på svt. Och självklart såg vi det nya avsnittet av tjuv och polis när vi kommit hem.

Det var min dag,

kram, Agnes

Gillar

Kommentarer