Dag 1, Skottland

Hej alla, om ni läst mitt senaste inlägg förstår ni kanske att jag är i Skottland nu. Jag är här för att hälsa på min bästa vän som pluggar här, så mysigt att ses igen! Men eftersom vi inte ses så ofta och det här är enda gången vi kommer ses innan jul så har jag inte vart så aktiv på bloggen. Vill bara fokusera på att få in så mycket tid med varandra som möjligt innan jag lämnar. Men jag tänkte att jag skulle skriva lite om resan i efterhand så jag ändå kan dela med mig om vad jag har gjort här i Dundee, Skottland. Tänkte skriva lite kort om varje dag i alla fall och lägga ut lite bilder så ni får se<3


Dag 1, Skottland

Resedagen

Dagen började lite väl tidigt, väckaklockan ringde lämligen 02.50. Jag och Lovisa, min bästa kompis som också följde med på resan, sov hos min storebror som bor i samma stad som flygbussen gick ifrån. Vi fick inte så mycket sömn den natten då vi gick och la oss lite efter 11. Men det gick ändå, vi packade ihop det sista i resväskorna och började gå mot stationen i regnet, självklart går det inga bussar så tidigt på morgonen till station men jaja, bara en 20 minuters promenad så det gick rätt bra ändå. När vi väl satt på flygbussen var vi så trötta så vi båda satte på en av våran absolut favorit podd, P3 Dystopia, och släckte ögonen. Det regnade utanför också, så mysigt att åka buss på natten när det regnar. När vi väl var framme på flygplatsen gjorde vi inget specielt direkt, vi checkade in våra väskor, gick igenom säkerhets kontrollen och kickade runt på taxfree. När vi gick på flyget hade vi priority boarding vilket betyder att vi gick på före alla andra och det var så sjukt skönt hahah. Det ända jobbiga med flygresan var att i början var det så sjukt kallt, men annars var det en av dom skönaste flygen någonsin.

Vi kom fram till Skottland runt 11-12 tiden och då skulle vi sa oss till staden Dundee, där vår kompis bor, så vi var inte framme där förens runt 3 tiden. När vi kom fram gick vi och tog en fika och pratade lite om livet, men sen gick vi bara hem till lägenheten och chillade där, både jag och Lovisa var så sjukt trötta efter att ha sovigt i ca. 3 timmar och att ha rest så vi somnade sen runt halv 8 tiden hahah. Väldigt tidigt men så sjukt skönt.

Det var allt från våran första dag i Skottland, hoppas ni stannar för att läsa om nästa dag imorgon,

Kram, Agnes

Gillar

Kommentarer