5 favoriter

Hej alla, har inte bloggat på så länge men ska försöka komma igång igen. Har inte riktigt någonting att skriva om idag så tänkte bara visa några av mina 5 favoriter. Har sätt andra bloggare göra samma sak och fått lite inspiration av dom.

1. Favoritmat

Min favorit mat är och har alltid varit halloumi hamburgare. Jag älskar det! Det finns ju en anledning varför vi äter det varje fredag här hemma!

2. Favorit serie

Min favorit serie just nu är nog definitivt "That 70s Show". Så sjukt bra serie, feel-good genre, och som kanske titlen visar så utspelar den sig på 70-talet. Jag är väldigt intresserad av kläder och då även retro kläder så det är också en sak som jag tycker är roligt att se på i serien. Och om ni någonsin sätt serien, visst är Jackie och Hyde är det finaste som finns<3

3. Favoritfärg

Kan inte bara välja en, men mina två favorit färger är lila och grön:)

4. Favorit låt

Har nog ingen specifik favorit låt, har för många som jag älskar hahah. Men en låt som är en av mina favoriter är definitivt: Sabrina Claudio, Cycle.

This is part of the cycle

This the part when you lose something you work so hard to gain

But the universe will always have way

To prove to you it wasn't a mistake

5. Favorit sak

Min favorit sak just nu är en sak jag beställde för några dagar sen och just fick hem. Det är Mario Badescu Facial Spray, har hört väldigt bra saker om just denna sprej men oj så bra den är. Vart kär i den vid första sprejet hahah! Nej men ärligt, sjukt bra!

Det var mina 5 favoriter, hopps ni inte tyckte detta blogginlägg var allt för tråkigt:) Ska försöka bättra mig men får liksom ingen insperation till att skriva. Så om ni har några bra tipps på inspererande bloggar, poddar eller youtubers skriv gärna!

Kram, Agnes

  • Agnes

Gillar

Kommentarer